Beveilig Mijn Boerenbedrijf

Home » Beveilig Mijn Boerenbedrijf

 

Cameraindestal is dé specialist bij wie u camerasystemen bestelt in het kader van het project ‘Beveilig Mijn Boerenbedrijf’. Dit LTO-project biedt boerenbedrijven de mogelijkheid om een veiligheidsscan uit te laten voeren op hun erf. Vervolgens bestelt u bij ons de juiste producten om uw onderneming veiliger te maken. Wij zijn al tien jaar actief als beveiligingsbedrijf uit Terborg dat boerenbedrijven in Gelderland van kwalitatieve oplossingen voorziet.

Bent u benieuwd welke camerasystemen wij aanbieden? Bekijk snel onze webshop!

Camera in de stal camera systeem

De scan van Beveilig Mijn Boerenbedrijf geeft u inzicht in de veiligheid bij uw bedrijf

Komt er uit de scan van Beveilig Mijn Boerenbedrijf naar voren dat uw bedrijf nog stappen kan zetten op het gebied van beveiliging? Ons team uit Terborg, Gelderland, voorziet u graag van de juiste oplossingen. Of u nu een landbouwbedrijf, een loonbedrijf of een ander type boerenbedrijf heeft; goede beveiliging is van groot belang. Wij weten dit als geen ander en daarom beschikken wij over camerasystemen die u 24 uur per dag zicht op uw erf bieden. Dankzij onze erfbeveiliging krijgt u ongewenste bezoekers direct in beeld en kunt u direct actie ondernemen.

Ontdek de voordelen voor uw bedrijf

Wilt u onze beveiligingssystemen aanschaffen? Dan is de kans groot dat u hier subsidie voor krijgt via Beveilig Mijn Boerenbedrijf. Ontdek de voordelen van dit project en verbeter de veiligheid op uw erf. Indien u vragen heeft, vindt u het antwoord wellicht bij de veelgestelde vragen. Zo niet, neemt u contact met ons op via 0315-700230 of info@cameraindestal.nl.