Erfbeveiliging

Home » Camerasystemen » Erfbeveiliging

 

Voor goede erfbeveiliging zit u helemaal goed bij Cameraindestal uit Terborg, provincie Gelderland. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in camerasystemen voor boerenbedrijven. Hiermee heeft u altijd zicht op alles wat er op en rondom uw erf gebeurt. Wilt u de veiligheid op uw locatie vergroten? Dan zijn erfcamera’s dé oplossing voor uw boerenbedrijf in of rondom Gelderland!

D2_20210316133702368

Door erfbeveiliging heeft u live zicht op uw erf in Gelderland

Van dieren tot machines; er is genoeg op uw erf te vinden dat extra bewaking verdient. Erfcamera’s zorgen ervoor dat uw onderneming in Gelderland optimaal beveiligd wordt. U bekijkt zelf live de beelden van de beveiligingscamera’s op uw telefoon, tablet of computer, ongeacht of het nu overdag of ’s nachts is. Zowel vaste als draaibare camera’s zijn een mogelijkheid en het is tevens mogelijk om opnameapparatuur aan te schaffen. Kortom: u bent voorzien van een totaaloplossing als u kiest voor de erfbeveiliging van Cameraindestal uit Gelderland.

U installeert de camera’s gemakkelijk zelf

Via onze website kiest u eenvoudig erfcamera’s en andere vormen van erfbeveiliging uit voor uw boerenbedrijf in of nabij Gelderland. Hierna ontvangt u uw camerasystemen in een doe-het-zelf-pakket. Alles is al vooraf geconfigureerd, zodat u de camera’s enkel nog hoeft te plaatsen. Dankzij een helder stappenplan en ondersteuning op afstand is het zelf installeren van de camerasystemen geen enkel probleem en beschikt u dus snel over werkende erfcamera’s voor uw onderneming in Gelderland.

panoramic_ir

Stel uw systeem samen

Wilt u graag erfbeveiliging aanschaffen voor uw onderneming in Gelderland? Bezoek dan onze webshop en stel uw systeem samen. Op alle hardware zit drie jaar garantie, dit als onderdeel van onze service. Heeft u vragen? Ons team uit Terborg, Gelderland, heeft al diverse bedrijven in de agrarische sector van camera’s zoals erfcamera’s voorzien. Zij helpen u dan ook graag als u belt naar 0315-700230 of een e-mail stuurt naar info@cameraindestal.nl.